De mooiste Italiaanse kleding vindt u bij ons!

Italiaanse kleding is al tijden een hele grote trend. Door de eeuwen heen zijn wij Nederlanders veel te weten gekomen over de Italianen. Eén ding is zeker: Italiaanse fabrieken maken kleding van hoogwaardige kwaliteit. Italiaanse vrouwen staan bovendien bekend om hun vrouwelijkheid en unieke stijl. Weinig dames gaan daar zonder make-up en mooie kleding de deur uit.

Iedere vrouw is op haar eigen manier een stijlicoon. Dit gevoel wil het team van L&C fashion overbrengen aan elke vrouw. Kom langs in onze winkel of contacteer de klantenservice voor advies over de mooiste dames pakken, dames donsjassen of feestelijke jurken.

Italiaanse kleding

Contact opnemen

 

Goede kwaliteit en uniek design

De Italiaanse kleding uit onze boetiek is van hoge kwaliteit, tijdloos en gaat jarenlang mee. Anders dan confectiekleding haalt u een pak of jurk van ons over 10 jaar nog steeds met een goed gevoel uit de kast. Niemand kijkt ervan op dat u iets draagt wat u al jaren geleden hebt gekocht.

Wat maakt het verschil met kleding uit confectiewinkels? De stoffen zijn van zacht maar stevig kasjmier, zijde, katoen en viscose. Van elk kledingstuk vindt u in onze winkel slechts enkele items. Wij verkiezen liever kwaliteit boven kwantiteit. Dat verschil merkt u zeker in de levensduur van het kledingstuk.

Shop Nu


Verschillende stijlen voor elke vrouw

Vrouwen prefereren diverse stijlen en hebben verschillende maten. Dit weerspiegelt zich in de Italiaanse kleding die te verkrijgen zijn bij L&C Fashion. Bij ons in de winkel of online shop vindt u kleding voor overdag. Denk aan leren broeken, spijkerjasjes en warme truien van Italiaans cashmere.

Ook de vrouwen die naar kantoor gaan slagen altijd bij ons in de winkel. De zijden blouses, Italiaanse dames pakken en leren tassen vallen goed in de smaak bij de carrièrevrouw die graag mooi gekleed gaat. Wij laten u zien dat casual smart heel mooi kan zijn.

Kleding voor chique gelegenheden

In onze winkel vindt u naast kleding voor overdag mooie items voor feesten en andere officiële gelegenheden. Een black tie uitnodiging is geen probleem met onze collectie feestelijke jurken en uitgaanspakken.

Ons team geeft u daarbij persoonlijk advies met welke feestelijke leren schoenen u uw Italiaanse kleding kunt combineren. Wij nemen zeker voor u de tijd zodat u als een Italiaanse schone op kantoor of op het feest verschijnt. Elke vrouw verdient het om te stralen. U kunt ook al onze dameskleding online vinden om alvast er doorheen te neuzen.

Contact opnemen