Dameskleding online: vind uw unieke stijl tijdens elk seizoen

Op de website van L&C Fashion kunt u onze mooie dameskleding online al bewonderen. U kunt natuurlijk ook bij ons in de winkel langskomen om de stoffen te voelen en de kleding in real life te bewonderen. Zowel in de zomer als in de winter kan uw kleding en stijl uw eigen unieke handelsmerk zijn. Hoe fantastisch is het als mensen u herkennen en prijzen om uw stijlvolle verschijning? Zelfs in de winter als de kleding wat dikker is kunt u nog steeds uw vrouwelijke vormen en uitstraling naar voren laten komen. Dat is dé eigenschap van Italiaanse kleding.

In de zomer kiest u als stijlvolle vrouw liever een perfecte balans tussen goed gekleed en een beetje sexy. Door de soepelvallende stoffen als zijde en hoogwaardig katoen benadrukken zelfs de wijde zomerjurken uw mooie figuur. Combineer de look met leren tassen, zijden sjaals of leren schoenen. Stijl raakt immers nooit uit de mode.

 

Dameskleding online

 

Contact opnemen


Een mix van zacht Italiaans en stoer Rotterdams

In L&C Fashion vindt u een uitstekende mix van zacht Italiaans en stoer Rotterdams. Wij houden van de Italiaanse cultuur en stijl die la dolce vita uitstraalt. Dat ziet u terug in onze standaard en gelimiteerde collecties met bijzondere modemerken als Panicale en Chicca Lualdi. De echte modekenners weten over wie wij het hebben.

De Rotterdamse touch is te zien in hoe wij mensen in onze boetiek en online helpen. Door de goede connecties met onze inkopers zijn de kledingstukken snel bij ons in de winkel en kunt u ook de dameskleding online bekijken. Wij geven graag persoonlijk en eerlijk advies zonder om de hete brij heen te draaien. Als u online bestelt kunt u uw aankoop binnen een week bij u thuis verwachten. Italiaanse stijl met Rotterdamse doortastendheid gemixt in één bedrijf zijn voor u ideaal om zaken mee te doen.

Shop Nu


Service van uitstekende kwaliteit

Bij L&C Fashion is onze service net als onze kleding van uitstekende kwaliteit. Wij nemen de tijd voor u om u van persoonlijk en passend advies te voorzien. Bij ons krijgt u de garantie dat u gekleed gaat als een echte dame.

Het maakt niet uit of u in de winkel koopt of online bestelt. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd en retourrecht. De voorwaarde is wel dat de kleding er net zo uitziet als wij het hebben verstuurd. Bovendien moet het kaartje er nog aan hangen. Zodra wij het retour hebben ontvangen krijgt u van ons een bericht. Wij laten u dan ook gelijk weten of u het bedrag vergoed krijgt.

 

 


Welkom in onze winkel

Wilt u graag dameskleding online of in Rotterdam shoppen? Het kan allebei! U vindt ons in het centrum op de Karel Doormanweg 328. Parkeren kan tegen betaling in de nabijgelegen parkeergarage.

Contact opnemen