Dameskleding in Rotterdam, van hoogwaardige kwaliteit

U kunt de mooiste Italiaanse dameskleding in Rotterdam vinden bij ons - L&C Fashion. Wij hebben zelfs exclusieve overeenkomsten met Italiaanse modemerken zoals Hanita, Francesco Sacco en Salvatore Piccione. Wij richten ons namelijk op luxe kleding van goede kwaliteit en unieke merken. Dit is waar wij al sinds 2011 om bekend staan in Rotterdam en omstreken.

Al eeuwenlang staat Italië bekend om de kledingfabrieken die kleding maken van uitstekende kwaliteit. Deze fabrieken worden al generaties lang doorgegeven van vader op zoon. Daarnaast zijn de kwaliteitseisen met de jaren aangescherpt. De passie voor het bedrijf en het maken van kleding ziet u terug in de unieke kwaliteit en luxe designs van de bijzondere items. Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies. Of ga op onze website kijken om onze dameskleding online alvast te bewonderen.

Dameskleding Rotterdam

Contact opnemen


Een op en top vrouw met Italiaanse kleding

Italiaanse vrouwen staan bekend om hun vrouwelijke en uitstekende stijl. Zij weten als geen ander de begrippen sexy en chique in hun kleding te combineren. Dat komt vooral door de hoogwaardige stoffen van mooie kwaliteit, de unieke designs en een mooi uitgelijnd ontwerp dat naadloos aansluit op de vrouwelijke pasvorm.

Het maakt niet uit hoe jij er graag uitziet of welk karakter u heeft. Chique en vrouwelijk is voor elk type vrouw weggelegd. In onze winkel vindt u mooie jurken, spijkerjasjes, zomerjurken, dames pakken en leren tassen. Hoe u dit combineert laten we graag aan u over. Wat wel zeker is aan onze kleding: Made in Italy.

Shop Nu


Trendy en tijdloos

Ook de frequentie van kleding kopen verschilt per vrouw. De ene dame koopt graag per seizoen of per jaar nieuwe kledingstukken. Andere dames kiezen liever voor een aantal items die jarenlang meegaan. Zelfs per kledingstuk kan dat verschillen. Tops en blouses koopt u wat vaker dan een dames dons jassen. In onze collectie dameskleding in Rotterdam kunt u ze allemaal proberen.

Of u nu van het type trendy of tijdloos bent maakt voor ons helemaal niks uit. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over wat het beste bij uw stijl en koopgedrag past. Italiaanse kleding gaat jarenlang mee. Onze visie is dat u met tijdloze kleding altijd trendy voor de dag komt. In onze winkel of via onze klantenservice vertellen we u daar graag meer over.

Unieke design dameskleding in Rotterdam

Bij L&C Fashion kiezen wij voor unieke designs en kledingstukken. Van elk ontwerp kopen wij slechts een paar items. Wij gaan liever voor kwaliteit dan kwantiteit. Het voordeel is dat u met een bepaalde trend niet iedereen in hetzelfde kledingstuk ziet lopen. Zo is dat wel het geval met confectiekleding. Per seizoen hebben wij gelimiteerde collecties. Neem daarom regelmatig een kijkje om te zien of er ook iets voor u bij zit.

Contact opnemen