Personal stylist

PERSONAL STYLIST MET ITALIAANSE KLEDING IN ROTTERDAM


Eigenaresse Daria Polyuk kan de klanten van L&C Fashion helpen met het visueel corrigeren van hun look door regels te overtreden en de principes te beheersen. Ze kan u leren om een eigen image te creëren door unieke kleding te kopen, waardoor u kleding niet alleen ziet als maar een stuk kleding.


Daria beheert als personal stylist uw kledingkast. Daarvoor gebruikt zij de principes van het slim combineren van de functionaliteit van de kleding capsule en het wegwerken van "vampieren" in uw kast. De kunst is om de regels van etiquette in kleding te doorbreken.

Als personal stylist raad ik u de Italiaanse kledingstijl aan

Het is zo zinloos om de rol die Italië speelt in de modewereld uit te dagen en te twijfelen aan de rol die Fransen spelen in de keuken. Italiaanse modeontwerpers worden niet alleen gezien als de beste makers van nieuwe trends en stijlen, maar zijn al lang de onovertroffen reuzen. Als u er stijlvol uit wilt zien en klaar wilt zijn voor elke gelegenheid, dan is de Italiaanse stijl iets voor u.


Geen wonder dat de modeweek in Milaan een groot aantal van de meest succesvolle en beroemdste mensen ter wereld trekt. Degenen waarvan we dromen en degenen die we in het dagelijks leven proberen te kopiëren zijn daar aanwezig. Italiaanse stijl is gemakkelijk, rechtlijnig van lijnen en intriges, ondersteund door vele details.


Door een keuze te maken voor Italiaanse damesmode, zetten ze relevantie en comfort op de eerste plaats. Het belangrijkste criterium is matiging en comfort. Geen van de Italiaanse modemakers zal een felle blouse te dragen voor werk (een teken van vulgariteit). In plaats daarvan wordt er gekozen voor Italiaanse bloesjes in ingetogen tonen.


Als personal stylist geef ik de voorkeur aan natuurlijk grondstoffen en zachtheidstinten voor het dagelijks leven

Als personal stylist geef ik de voorkeur aan producten van natuurlijke grondstoffen in Italiaanse kleding. In het kleurenbereik wordt de voorkeur gegeven aan wit, zwart, grijs, beige en blauw. Terwijl felle kleuren de boventoon voeren bij modeshows, hebben gemodereerde en zachtheidstinten de voorkeur in het dagelijks leven. Alles bij elkaar genomen, zijn dergelijke eigenschappen van Italiaanse mode voor dames te traceren:


Sensualiteit. Bij het maken van elke outfit, zorg ik er als personal stylist voor dat het beste wordt uitgelicht. De schoonheid van elegante vrouwelijke rondingen wil ik zo effectief mogelijk benadrukken. 

Zacht Italiaans doek. Het is heel prettig om zulke kledingstukken te dragen. Denk bijvoorbeeld aan Italiaanse overhemden of Hanita-tunieken, bovendien benadrukken deze stoffen een goed figuur.


Verfijning. Elke outfit wordt goed doordacht. Italianen hebben een duidelijk onderscheid tussen dag- en avondmode waardoor vrouwen er in beide gevallen goed uitzien. U kunt daarbij denken Diego M-jassen, Hanita-blouses en jurken.


Ingetogen kleuren. De Italiaanse mode is conservatief. Italiaanse designkleding die u nu koopt, verliest zijn relevantie niet. Italiaanse kleding is van de hoogste kwaliteit en wordt met hoogwaardige grondstoffen geproduceerd. De klassieke zwarte kleur is wijdverspreid, waardoor u een massa combinaties kunt maken, evenals pasteltinten.


De combinatie van chic en eenvoud. Het lijkt erop dat deze concepten niet tegelijkertijd kunnen worden gebruikt in dezelfde outfit. Italianen bewijzen echter de hele wereld, dat eenvoudige kleding zoals Italiaanse jassen of vesten in combinatie met elite-accessoires wonderen kan doen! Als personal stylist combineer ik een outfit altijd met de juiste accessoires.


Gemak en comfort. Bij het ontwerpen van kleding hou ik rekening met het praktische aspect. Het is niet voor niets dat bekende modeontwerpers zelden onnodig modeartikelen of extreme hakken in hun collectie opnemen. Bovendien is een Italiaans schoenmerk het meest comfortabel!


Geen vulgariteit en pretentie. De rug of het decolleté is mogelijk open of er kan een hoge splitrok zijn. Dergelijke elementen kunnen echter niet met elkaar worden gecombineerd, omdat ze een beeld vormen van een toegankelijke vrouw. Deze regel is van toepassing op zowel dag- als avondmode. Pailletten en strass steentjes gebruik ik daarom zelden.


Functionaliteit. Een jurk moet doordacht zijn en elk element moet een doel hebben. Italianen geloven dat het niet nodig is om de outfit te versieren met decoratieve knopen, ritsen, kralen en gespen die niet rechtstreeks voor het beoogde doel worden gebruikt.

Maak een afspraak met personal stylist Daria Polyuk


Maak nu een afspraak met Daria Polyuk voor unieke Italiaanse kleding. Ze maakt veelal gebruik van onze unieke dameskleding in Rotterdam om jouw look te maken tot een eigen imago. Zeg gedag tegen regels en principes en laat Daria Polyuk uw garderobe inrichten!

Jurken

Een echte klassieke Italiaanse jurk heeft verschillende stijlen, maar wordt altijd op een ingetogen manier gemaakt. Kleurencombinaties in zwart-wit zien er interessant uit, bijvoorbeeld de zwarte jurken met rechte stijlen net boven de knielengte.

Rokken

De beste optie is een kokerrok. Als het gaat om zakelijke stijl, is zwart onmisbaar. Een zwarte rok kan worden gecombineerd met monotone bloesjes en tops van lichte kleuren, zoals Hanita-tops.

JEANS

Volgens de legende waren het de Italianen die hen op de catwalks van de wereld begonnen te brengen, toen jeans nog steeds als Amerikaanse werkkleding werden beschouwd. Ze kunnen eenvoudig zijn of met kleine inserts en worden gecombineerd met sneakers, mocassins, wedge sneakers en andere Italiaanse schoenenmerken.

Vesten & Truien

Het is zo gemakkelijk om een stijlvolle look te creëren bij koud weer en niet te bevriezen. Ze zijn ontworpen in eenvoudige stijlen van verschillende lengtes en hebben geen pakkende details en een overmatige hoeveelheid steentjes.