Hoe kies je een trui die bij jou past.

Gebreide producten zijn dit jaar relevanter dan ooit. Alle modehuizen presenteerden hun collecties voor het herfst-winterseizoen, waarin breigoed de boventoon voerde. Dit zijn niet alleen truien en vesten die u zich misschien in uw wintergarderobe kan voorstellen. Denk hierbij ook aan gebreide shorts, tops, jurken, rokken en tassen. We kunnen aldus zeggen dat breigoed nu op het hoogtepunt van zijn populariteit is.
Maar voordat je een trendy kledingstuk voor jezelf koopt, laten we het hebben over de basis die je nodig hebt om een ​​basisgarderobe voor de winter te creëren.

 

De basis bevat een trui in een neutrale kleur – melk of zwart. Deze kleuren passen goed bij elk item in je garderobe. Wat de modellen betreft, moet de trui kort of langwerpig zijn, waardoor je hem in het eerste geval kunt combineren met een rok of broek, of met een legging/ skinny broek in het tweede geval.

Het belangrijkste bij het kiezen van een sweatermodel is dat het niet op het breedste deel van je dijen mag eindigen. Wanneer u uw trui voor een spiegel meet, identificeer dan visueel het breedste deel. Als het product eindigt in het gebied van het breedste deel van je dijen, zal het meer accentueren en volume toevoegen.

Een ander belangrijk punt bij het kiezen van de juiste trui is de halslijn. Als je borstvolume groot is, kies dan voor een trui met een V-snit. Alle gesloten modellen onder de keel zullen namelijk het borstvolume visueel vergroten.

Wat betreft het materiaal, een mix van kasjmier en wol is perfect voor de basis. Als je allergisch bent voor wol, dan zijn viscose producten natuurlijk perfect voor jou. Het is belangrijk om te weten dat de kwaliteit van de trui niet alleen direct afhangt van de lengte van de vezels waaruit het product is gemaakt, maar ook van de hoogwaardige kleurstof.

Als de kleurstof giftig is, kan het dragen van een dergelijk product schadelijk zijn voor de gezondheid. Zo is het namelijk dat de giftige stoffen via de poriën van je huid door het lichaam worden ingeademd wanneer u het product draagt.

Als gevolg hiervan kunt u jeuk krijgen, roodheid op de huid zien of een allergische reactie krijgen. Let goed op het etiket van wat en waar het product is gemaakt. Prijs heeft ook honderd procent invloed op de kwaliteit in het geval van gebreide producten. Een kwaliteitstrui kan niet goedkoop zijn.

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd