10 tips om de meeste trendy jeans te combinieren in 2023-24

1 Breed model jeans creëren een casual look met losse truien, hoodies en shirts. Kies voor een discrete en elegante outfit voor een semi-fitted top. Een andere optie is total denim, waaraan je een gillette kunt toevoegen in dezelfde kleur als jeans, gedragen over een overhemd. 

2 Patchwork jeans past goed bij crop tops, strikoverhemden of sweatshirts. Deze modieuze jeans gaan ook in harmonie met oversized jassen en leren trenchcoats.

3 Gekleurde trendy jeans zien er op zichzelf al stoer en fris uit. Daarom moet de top kalm blijfen, zonder onnodig decor en pakkende details. 

4 Jeans met hoge taille vormen een geslaagd duet met een crop-top. Lange tops of blouses die de taille verbergen, verhullen het hele idee om haar slankheid te benadrukken. Het is de moeite waard om een ​​T-shirt of blouse in uw broek te stoppen. 

5 Jeans met spleten kunnen gedragen worden voor een sportief-chique look door ze te combineren met een sweatshirt, t-shirt of bomberjack. Ze worden ook gedragen met luchtige blouses, romantische tops, formele overhemden en jassen. Modieuze broeken passen goed bij puntlaarzen, plateausandalen en grove mocassins.

6 Jeans met een lage taille zijn intimiderend als je denkt dat je je buik moet laten zien. Ja, in de zomer is een cropped top op zijn plaats, in de lente of de herfst - een losse blouse of cardigan en een paar sneakers passen erbij.

7 Cargojeans kun je combineren met meer verfijnde items, bijvoorbeeld een glimmende top, een chique blazer. Voor alledaagse looks, probeer ze met een effen wit T-shirt, oversized shirt, sweater, jas.

8 Combineer gescheurde baggy jeans met crop tops en vintage T-shirts. Draag een korset en cropped blouse voor een contrasterende look.

9 Jeans met een print vormen een geweldige combinatie met een licht effen T-shirt en een gillette. Een klassiek wit overhemd zou ook geschikt zijn. Het is beter om neutrale tinten voor de bovenkant te kiezen, zodat pakkende kleuren overblijven voor andere modellen. 

10 Combineer baggy jeans met een gebreid T-shirt, een basic T-shirt of een oversized cropped T-shirt. Daarop kun je een spijkerbomberjack of sweatshirt aantrekken.

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd