Mooie en modieuze kleding is een indicator van goede smaak. Het maakt een persoon aantrekkelijk, geeft vertrouwen. L & C Fashion Boutique biedt dameskleding van Italiaanse fabrikanten. Online damesmode die wordt gemaakt door de Italiaanse meesters, die veel van hun werk weten, de huidige modetrends analyseren met een onberispelijke esthetische smaak.

Onze VIP-modewinkel is zo betrouwbaar dat je je geen zorgen hoeft te maken. Stijlvolle kleding is een visitekaartje van elke vrouw, die informatie geeft over haar sociale status, smaak en esthetische perceptie van de wereld. Hier vindt u alleen unieke modellen en kleding om online te kopen die een constante Italiaanse kwaliteit combineren met de nieuwste trends in de wereldmode.

Bovendien wordt ons arsenaal aan kleding voortdurend bijgewerkt met nieuwe producten van bekende merken. Onze specialisten volgen regelmatig alle wijzigingen in het wereldwijde ontwerpconcept. Dat betekent dat de nieuwste noviteit van de catwalk zeker in het etalage wordt gepresenteerd.

Maak uzelf vertrouwd met alle voordelen van winkelen in onze winkel.

 

Kleding assortiment

Op de site kan men alle modellen in onze winkel bekijken en een gewenste kleur en maat kiezen. Natuurlijk is het soms moeilijk om een ​​jurk te kiezen om online te kopen - maar onze VIP-modewinkel is betrouwbaar en doet er alles aan om het voor klanten gemakkelijker te maken om te kiezen. Gedetailleerde beschrijvingen worden gegeven om een ​​ontwerp en kenmerken van de geselecteerde kledingstukken te bekijken en om te bepalen hoe aantrekkelijk de voorgestelde stijlvolle kleding is, illustreren we het ook met een foto. Als u de gewenste kleur en / of maat niet hebt gevonden, kunt u rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen of ons een e-mail sturen.

 

Betaling

Betaalmethode is vrij eenvoudig. We waarderen de tijd van onze klanten, daarom kan elke klant, rechtstreeks op de site betalen met behulp van het PayPal,iDeal of credit card. Alle betalingen geschieden via een 256 bit secured SSL verbinding.

Boeking van montage alvorens een aankoop te doen.

Het grootste probleem waarmee klanten worden geconfronteerd bij online winkelen, is de frustratie en mismatch van het product met een eigen idee ervan. Dit is de meest voorkomende reden dat klanten weigeren goede online aankopen te doen en zich helaas beperken bij het kiezen van echt hoogwaardige Italiaanse kleding. We hebben rekening gehouden met dit probleem en kwamen met de oplossing.

Je kunt ook een fitting van een leuk artikel bestellen. Het is erg handig. De klant hoeft immers niet het huis te verlaten om haar favoriete ding te kiezen. Om je niet te vergissen in de maat en de kleding dicht en persoonlijk te zien, kun je een fitting in de winkel boeken. Op deze manier kan de klant de mode online volgen. Op een geschikt moment kan men naar de boetiek komen en kleding passen. Dit kantoor is beschikbaar tijdens de werkuren.

Levering van kleding

Leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig en duidelijk. Als iemand zijn keuze heeft gemaakt, kan men de levering van kleding rechtstreeks aan huis bestellen of in de winkel kopen. Levering geschiedt per koeriersdienst. Verzendkosten zijn volgens de tarieven van het gekozen bedrijf. Levering wordt apart in rekening gebracht.

Mode online, zoals een bestelling voor Italiaanse kleding, kan op elk gewenst moment online worden uitgegeven. Neem bij vragen contact op met onze managers via de telefoon die op de site wordt vermeld. Ze zijn bereid je te adviseren en te helpen bij de keuze.

Onze online winkel bezorgt uw aankoop zo snel mogelijk op een handige manier voor u. Dit is een goede gelegenheid om tijd te besparen zonder het huis te verlaten, terwijl u profiteert van alle geneugten van winkelen met een enkele muisklik.

We denken altijd na over de behoeften en verlangens van vrouwen, omdat het vrouwen zijn die de inspiratie vormen voor modekunst en de belangrijkste neigingen van schoonheid.

L & C-boetiek verwelkomt je graag. Het is gemaakt en werkt nog steeds voor vrouwen die Italiaanse kwaliteit waarderen en er altijd naar streven om stijlvol en trendy te blijven.