Top 5 office looks in het nieuwe herfstseizoen

Outfits die je in de mode houden, zelfs binnen de office dress code. We bieden vijf opties voor een stijlvolle en up-to-date outfit, waarin je er niet alleen goed uitziet op het werk, maar je ook prettig voelt.

Het volgen van Coco’s voetstappen

De legendarische Chanel retro jassen en pakken zijn weer terug in de mode. Precies, die van zachte wol met een speciale textuur, verschillende kleine patronen en donzige pony. Ze gaan met een klassiek shirt of een heldere top; met pumps of sneakers.

Volumineuze schouders en de smalle rok

Het breedgeschouderde silhouet is in het begin van de vorige eeuw een van de symbolen van emancipatie geworden en nu is deze trend weer terug. Volumineuze accenten worden benadrukt met de kleur: de klassieke combinatie van witte bovenkant en zwarte onderkant vernauwt visueel de heupen en creëert balans met de schouders.Je kunt deze wedstrijd met elke schoen dragen, maar de beste keuze is iets ongewoons, lichte schoenen of enkellaarzen, zware laarzen of enorme sneakers.

jumpsuit

Allerlei jumpsuits waren voorstander in de zomer, maar ook in de herfst zullen ze geen terrein verliezen. De meest formele stijl met een smalle broek, een eenvoudige en moderne wijd uitlopende broek of een in een safari-stijl. Kies alles op basis van je humeur. Een lichte riem of een sjaal voegt al toe aan de outfit. Wel is het beter om schoenen met lage en dunne hakken te kiezen.

Roze broekpak

Mode worstelt actief met gevestigde stereotypen. Ook werd de roze kleur eerder een symbool van moed dan een kinderlijke kleur, zoals vroeger werd gedacht. Een roze broekpak is een geweldige symbiose van soberheid en tederheid. Een pasvorm die de lichaamsvorm flatteert. Dit plus modieuze accessoires zorgen voor de perfecte outfit.

Kort pak

Een zakelijke korte reeks is een democratische optie voor informele kledingvoorschriften. Het is een uitstekende keuze voor zowel een warm september als voor het koele weer, panty's met contrasterende kleuren maken de outfit af en maken hem ook nog interessanter.

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd