Kantoor elegant en chic

In het artikel van vandaag leest u hoe u modieuze, elegante en stijlvolle kleding kunt dragen zonder de dresscode te overtreden terwijl u er duur en modieus uitziet. 


Mode wordt steeds diverser en interessanter. Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een excentrieke hipster tegen te komen, wiens stijl indruist tegen de algemeen aanvaarde normen, omdat de mode zelf rebels is geworden. Het omarmde alle sferen van de mode-industrie, inclusief de zogenaamde zakelijke stijl.De meeste bedrijven verlaten kledingvoorschriften - managers waarderen de individualiteit van hun medewerkers. Voor veel mensen is het echter nog steeds belangrijk om kleding van het werk te scheiden van het dagelijkse werk, omdat de kantooroutfit een speciale instelling creëert. 

Laten we eens kijken hoe we er niet al te vierkant uit zullen zien op kantoor, door het merkwaardige 'zakelijke' noot in de outfit meer hoeven te bewaren. Maar juist de nieuwste mode hier op toe te passen.

De ongebruikelijke broek

Mode 2018/19 trekt mensen aan met een verscheidenheid aan ongewone broeken. Gebruikelijke office-piped-broeken en klassieke rechte snitten kunnen worden vervangen door iets interessants: jeans met grote gescheurde knieën is zeker niet de beste optie, maar culottes, taps toelopende pijpen of jeans met sportgerichte strepen zijn perfect.

Witte top op een nieuwe manier

Een wit shirt of blouse kan eenvoudig worden vervangen door een licht T-shirt in de zomer en een comfortabele coltrui tijdens koude seizoenen. In combinatie met een klassieke broek en een jas is de combinatie vrij zakelijk, maar niet saai. Trouwens, als een goedkoop shirt of blouse er in de meeste gevallen goedkoop uitziet, is een T-shirt met één kleur of een coltrui van hoogwaardige stof te vinden in de goedkope massamarkt en ziet het er meer dan waardig uit.

Sneakers zijn moderne pumps

De afgelopen jaren is de combinatie van sneakers met klassieke outfits niet langer verrassend. Controleer deze trend terwijl deze nog steeds up-to-date is. Mooie witte sneakers met een hooggesloten lange zwarte jurk maken de outfit jeugdiger en massieve schoenen zoals die uit de nieuwste collecties van Balenciaga passen perfect bij formele pakken. Veel merken brengen dergelijke sneakers uit, geïnspireerd op de producten van het Spaanse modehuis, dus het is niet nodig om een duur origineel item in de trend te kopen.

Verkleed je als een kenmerk van gemak

De klassieke kantoor-jurk met zijn witte kraag en dunne riem is wanhopig verouderd en we zullen hem nu amper meer op een catwalk zien. Vandaag kiezen vrouwen voor gemak. Voor het kantoor kun je kiezen voor een ongedwongen en comfortabele trapeziumjurk of een jurk met dunne bandjes, over een blouse of een shirt aangetrokken, wat een van de nieuwste trends is.

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd