PERSOONLIJKE STYLIST MET ITALIAANSE KLEDING IN ROTTERDAM


Eigenaresse Daria Polyuk kan de klanten van L&C Fashion helpen met het visuele correctie van hun look door regels te overtreden en de principes te beheersen. Ze kan je leren om eige image in kleding te kopen en niet alleen een stuk kleding. 


Daria beheert uw kledingkast. Daarvoor gebruikt zij de principes van het slim combineren van de functionaliteit van de kleding capsule en het wegwerken van "vampieren" in uw kast. De kunst is te volgen de regels van etiquette in kleding door te weten hoe je ze kunt breken.

ITALIAANSE KLEDINGSTIJL

Het is zo zinloos om de rol die Italie speelt in de modewereld uit te dagen en te twijfelen aan de rol die Fransen spelen in de keuken. Italiaanse modeontwerpers worden niet alleen gezien als de beste makers van nieuwe trends en stijlen, maar zijn al lang de onovertroffen reuzen. Als je er stijlvol uit wilt zien en je altijd voor de gelegenheid wilt aankleden, met een uitstekende smaak, dan is de Italiaanse stijl iets voor jou.


Geen wonder dat de modeweek in Milaan een groot aantal van de meest succesvolle en beroemdste mensen ter wereld trekt, degenen waarvan we dromen dat ze zijn en degenen die we in het dagelijks leven proberen te kopiëren. Italiaanse stijl is een gemak, rechtlijnigheid van lijnen en intriges, ondersteund door vele details. 


Door een keuze te maken voor Italiaanse damesmode, zetten ze relevantie en comfort op de eerste plaats. Het belangrijkste criterium is matiging en comfort. Geen van de Italiaanse modemakers zal zichzelf toestaan om een felle blouse te dragen voor werk (een teken van vulgariteit). In plaats daarvan kiest ze Italiaanse bloesjes voor dames in ingetogen tonen. 


Vrouwen geven de voorkeur aan producten van natuurlijke grondstoffen in Italiaanse kleding. In het kleurenbereik wordt de voorkeur gegeven aan wit, zwart, grijs, beige en blauw. Terwijl felle kleuren de boventoon voeren bij modeshows, hebben gemodereerde en zachtheidstinten de voorkeur in het dagelijks leven. Alles bij elkaar genomen, zijn dergelijke eigenschappen van Italiaanse mode voor dames te traceren: 


Sensualiteit. Bij het maken van elke outfit, doen modeontwerpers het het beste om de schoonheid van elegante vrouwelijke rondingen zo effectief mogelijk te benadrukken. 


Zacht Italiaans doek. Het is heel prettig om zulke kledingstukken te dragen, zoals Italiaanse overhemden of Hanita-tunieken, bovendien benadrukken stoffen die in het productieproces werden gebruikt het goede figuur.

Verfijning. Elke outfit is goed doordacht, van het hele idee tot elke naad. Italianen hebben een duidelijk onderscheid tussen dag- en avondmode waardoor vrouwen er in beide gevallen goed uitzien. Voor dit doel bieden Italiaanse verkooppunten een breed scala aan Italiaanse kleding, zoals Diego M-jassen, Hanita-blouses en jurken. 


Ingetogen kleuren. De Italiaanse mode is conservatief. Italiaanse designkleding die je nu koopt, verliest zijn relevantie tien jaar later niet. Opgemerkt moet worden dat de kwaliteit van kleding niet zal lijden, omdat de Italianen dingen van de hoogste kwaliteit produceren. Klassieke zwarte kleur is wijdverspreid, waardoor u een massa combinaties kunt maken, evenals pasteltinten. 


De combinatie van chic en eenvoud. Het lijkt erop dat deze concepten niet tegelijkertijd kunnen worden geharmoniseerd en bestaan in dezelfde outfit. Italianen bewijzen echter de hele wereld dat eenvoudige kleding zoals Italiaanse jassen of vest in combinatie met elite-accessoires wonderen kan doen!


Gemak en comfort. Bij het ontwerpen van kleding wordt rekening gehouden met het praktische aspect. Dat is de reden waarom modeontwerpers zelden onnodig passende producten of extreme hakken in hun collectie opnemen. Daarbij, is het Italiaanse schoenenmerk het meest comfortabel. 


Geen vulgariteit en pretentie. De rug of de decolleté is mogelijk open of er kan een hoge splitrok zijn. Dergelijke elementen kunnen echter niet met elkaar worden gecombineerd, omdat ze een beeld vormen van een toegankelijke vrouw. Deze regel is van toepassing op zowel dag- als avondmode. Pailletten en strass steentjes worden zelden gebruikt door modeontwerpers, zelfs in avondkleding. 


Functionaliteit. De jurk moet doordacht zijn en elk element erin moet zijn doel hebben. Italianen geloven dat het niet nodig is om de outfit te versieren met decoratieve knopen, ritsen, kralen en gespen die niet rechtstreeks voor het beoogde doel worden gebruikt.

Jurken

Een echte klassieke Italiaanse jurk heeft verschillende stijlen, maar wordt altijd op een ingetogen manier gemaakt. Kleurencombinaties in zwart-wit zien er interessant uit, bijvoorbeeld de zwarte jurken met rechte stijlen net boven de knielengte.

Rokken

De beste optie is een kokerrok. Als het gaat om zakelijke stijl, is zwart onmisbaar. Een zwarte rok kan worden gecombineerd met monotone bloesjes en tops van lichte kleuren, zoals Hanita-tops.

JEANS

Volgens de legende waren het de Italianen die hen op de catwalks van de wereld begonnen te brengen, toen jeans nog steeds als Amerikaanse werkkleding werden beschouwd. Ze kunnen eenvoudig zijn of met kleine inserts en worden gecombineerd met sneakers, mocassins, wedge sneakers en andere Italiaanse schoenenmerken.

Vesten & Truien

Het is zo gemakkelijk om een stijlvolle look te creëren bij koud weer en niet te bevriezen. Ze zijn ontworpen in eenvoudige stijlen van verschillende lengtes en hebben geen pakkende details en een overmatige hoeveelheid steentjes.