Top 6 outfits voor het winterseizoen 2018/19

 Winterweer geeft ons zelden een prettig gevoel en aangezien het niet zinvol is om op de gunsten van de natuur te wachten, zullen we zelf voor onze innerlijke harmonie moeten zorgen. Een van de meest effectieve manieren hiervoor is prachtige kleding, waarmee je de wereld laat zien dat je, ondanks het slechte weer, nog steeds harmonieus bent van binnen. Als de verbeelding vastzit in het koude weer, kun je ideeën gebruiken van 's werelds beste modeontwerpers gebruiken. 

WInter jungles

Wil je een beetje tropen toevoegen aan je winter stedelijke outfit? Kies een jas met een print van een wild dier. Als je er niet klaar voor bent om mensen te shockeren, is het beter om zo'n detail te combineren met meer neutrale kleding in één kleur - zwart, beige of bruin. Als je er klaar voor bent om alles te doen om de winterblues weg te jagen, voel je dan vrij om de luipaardprint van top tot teen te dragen - moderne mode is ironisch en je moed zal naar behoorlijk worden gewaardeerd.

royal comfort

Een pretentieus kledingkast detail als een mantel kan er zacht en comfortabel uitzien, bijvoorbeeld als het is gemaakt van kunstbont of wol-garen. Als je hem draagt, heb je het gevoel alsof je door de stad loopt ingewikkeld in je favoriete deken. Hierdoor hindert de ijzige wind je niet, en ook niet alle je andere problemen.

Metalen notities

De metaalachtige kleur ziet er koud en harmonisch uit met de algemene winterstemming, maar het past zeker niet in het landschap. Zijn ironische luxe is goed voor elke outfit - met een warme jas, of met een feestelijke jurk.

multilayer

De mode voor meerdere lagen in kleding is altijd in. Echter kunnen we er alleen in de winter van genieten. Het is niet moeilijk om een uit meerdere lagen bestaande outfit te maken - het weer zal waarschijnlijk je dwingen om het te doen. Je moet één principe onthouden: hoe dunner de stof is, hoe dichter bij het lichaam het hoort te zijn in deze "gelaagde" compositie.

Wollen look

Wat is er eleganter dan een wollen jas? Draag het met elegante laarzen of enorme sneakers, een gelakte clutch of een volume-rugzak, een mini-hoed of een dikke hoed met een enorme pompon - de jas zal je nooit in de steek laten en nooit uit de mode raken.

Eclecticisme

Het combineren van tegenovergestelde stijlen, contrasterende prints of onverenigbare vormen in één outfit is een spel dat ontwerpers graag zien, maar ook u kunt er aan deelnemen. Een sportjas en een lange elegante jurk, een delicaat bloemenpatroon en enorme laarzen, een oversized donsjack en naaldachtige enkellaarzen, een jas van strikte snit en fancy-vormige sneakers - wees niet bang voor onverwachte combinaties.

Laat een comment achter

Alle comments worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd